3 tips waarmee je je iPhone kunt beschermen

Tegenwoordig zijn mobieltjes niet meer zo sterk als vroeger, ze zijn namelijk veel kwetsbaarder geworden in de loop van de tijd. Voor mensen die in het bezit zijn van een iPhone of een andere smartphone, hebben wij een aantal tips om je smartphone te beschermen.

Tip 1: Koop een hoesje

Doordat smartphones tegenwoordig erg mooi afgewerkt zijn, is er weinig grip op de telefoons. Je telefoon kan gemakkelijk vallen en beschadigd raken, ook gaan er dan steeds weer onderdelen vanbinnen stuk. Dit zorgt ervoor dat de telefoon minder goed kan functioneren of helemaal niet meer te gebruiken is. Om ervoor te zorgen dat je meer grip hebt op je mobiele telefoon en dat er minder schade is aan je telefoon, kun je het beste een hoesje aanschaffen. Er zijn veel verschillende soorten smartphone hoesjes te verkrijgen, welk hoesje je moet kopen is afhankelijk van het type smartphone dat je hebt. Er zijn hoesjes met diverse designs, kleuren en functies, zoals bijvoorbeeld een hoesje met ruimte voor betaalpassen.

Tip 2: koop een screenprotector

Ook een screenprotector kan erg handig zijn. Het scherm van een smartphone is namelijk het meest kwetsbare onderdeel van de telefoon en gaat bijna altijd als eerste stuk. Om het scherm van je telefoon te kunnen beschermen, kun je hier dus een screenprotector op plakken. De screenprotector zorgt ervoor dat er een extra beschermlaag op het scherm zit, waardoor deze niet meer zo snel stuk kan gaan.

Tip 3: Installeer een anti-diefstal app

Op de meeste smartphone staat er vaak al een anti-diefstal app. Deze app is erg handig voor als je je smartphone kwijtraakt of als deze gestolen wordt. Met zo een app kun je je telefoon dan traceren en eventueel blokkeren, zodat andere mensen geen toegang hebben tot de gegevens op je telefoon. Door op een computer in te loggen met een speciale code, kun je je telefoon dan van een afstand beheren.