Abonnement of prepaid?

Steeds meer mensen kiezen voor het bestellen van een mobiele telefoon in combinatie met een abonnement. Het voordeel van een abonnement is dat u maandelijks een deel van de kosten voor uw mobiele telefoon afbetaalt. U hoeft zodoende geen grote investering te doen voordat u uw mobiele telefoon kunt gaan gebruiken! Daarbij weet u aan het begin van iedere maand hoeveel belminuten, sms’jes en mobiele data u die maand kunt gebruiken. Een alternatief voor een mobiele telefoon met abonnement is een prepaid simkaart. Ook een prepaid kaart biedt verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat u nooit betaalt voor tegoed wat u niet verbruikt.

 

Wanneer voor een prepaid simkaart kiezen?

Een prepaid simkaart wordt voornamelijk aangeraden aan mensen die hun mobiele telefoon zelden gebruiken om mobiel te kunnen internetten zonder WiFi-netwerk. Denk bijvoorbeeld aan ouderen die hun mobiele telefoon vaak alleen thuis gebruiken, waar ze de beschikking hebben over een WiFi-netwerk. Ook kan een prepaid simkaart handig zijn voor jongere kinderen, omdat zij vaak nog geen weet hebben van de kosten die een mobiel abonnement met zich meebrengt. Door voor een prepaid simkaart te kiezen kunnen zij nooit meer besteden dan het tegoed wat op hun prepaid simkaart staan. Bij een mobiel abonnement zou dit nog wel mogelijk zijn.

 

Een prepaid kaart online bestellen

Bent u enthousiast over het gebruik van een prepaid simkaart en heeft u dit type simkaart liever dan een mobiel abonnement? Een prepaid kaart online bestellen is tegenwoordig heel eenvoudig. Er zijn verschillende Nederlandse providers die een prepaid simkaart voor particulieren aanbieden. Houd er rekening mee dat de grootste providers tegenwoordig enkel nog sim only bundels aanbieden, in plaats van prepaid simkaarten. Er zijn diverse websites waarop u de prepaid simkaarten van verschillende providers met elkaar kunt vergelijken. Zo vindt u altijd de goedkoopste provider!