Een geschikt sim only abonnement

Heeft u een aflopend abonnement of heeft u een losse telefoon gekocht? Dan doet u er goed aan om een sim only abonnement af te sluiten. De maandelijkse kosten van een sim only abonnement liggen aanzienlijk lager dan de kosten van een abonnement in combinatie met een telefoon. Er zijn een aantal handigheidjes om een geschikt sim only abonnement aan te schaffen. Deze zullen wij aan u voorleggen, zodat u tot het afsluiten van een juist abonnement komt.

Eigen verbruik

Voordat u daadwerkelijk een abonnement gaat afsluiten of de keuze gaat maken tussen de verschillende aanbieders is het goed om te weten wat u precies verbruikt. De abonnementen worden natuurlijk aangeboden in diverse vormen en maten. Belt u veel en gebruikt u weinig minuten? Dan moet u ervoor zorgen dat u een passend abonnement afsluit.

Vergelijken

Heeft u een duidelijk beeld? Dan is het nu verstandig om het te vergelijken. Sim only vergelijken doet u aan de hand van de verschillende abonnementen bij de vele aanbieders die er zijn. U kunt natuurlijk een abonnement afsluiten bij één van de grote spelers, maar deze kiezen vooral voor service in plaats van een lage prijs. De kleinere spelers in de markt zullen een stuk vaker met prijzen stunten en daarom is het misschien aantrekkelijk om hier eens naar te kijken.

Flexibiliteit

Veel aanbieders hanteren een contractduur van één of twee jaar. Er zijn echter een aantal kleine spelers in de markt die u ook de mogelijkheid bieden om voor één of drie maanden een contract af te sluiten. Bent u dus niet zeker over uw gebruik in de toekomst en wilt u een flexibel abonnement afsluiten? Bekijk dan eens de mogelijkheden hiervan.

U moet echter wel weten dat bij het opzeggen van een kort lopend abonnement vaak een opzegtermijn van één maand is opgenomen. Zeg dus tijdig uw abonnement op, zodat u niet onnodig kosten zal maken.