Hoe houd je je telefoon langer mooi?

Je mobiele telefoon is je niet voor niets veel waard. Vaak betaal maandelijks een deel van de afbetaling van je mobiele telefoon, of heb je vooraf een grote investering moeten doen. Er zijn verschillende manieren om je mobiele telefoon zo mooi mogelijk te houden. Niet alleen om te voorkomen dat je telefoon straks niet meer werkt, ook om een hoge restwaarde van je iPhone of Samsung te waarborgen. In dit artikel beschrijven we een aantal van deze middelen om je toestel zo mooi mogelijk te houden.

 

Schaf een telefoonhoesje en screenprotector aan

De twee meest voordehand liggende hulpmiddelen om je toestel mooi te houden zijn een telefoonhoesje en een screenprotector. Een telefoonhoesje kun je tegenwoordig voor iedere mobiele telefoon kopen, in tal van verschillende modellen. Denk aan een telefoonhoesje met een persoonlijke foto, een telefoonhoesje met strepen of stippen, enzovoorts. Voor het beschermen van het scherm van je iPhone kun je een screenprotector gebruiken. Een screenprotector kan een dun folie zijn, maar ook van glas gemaakt zijn. De screenprotectors van glas bieden vaak net iets meer bescherming tegen barsten en krassen in/op je scherm. Je kunt je telefoonhoesje en screenprotector tegenwoordig heel eenvoudig online bestellen.

 

Een telefoonreparatie uitvoeren aan je iPhone

Mocht je mobiele telefoon onverhoopt toch beschadigd raken, dan kun je een telefoonreparatie uit laten voeren. Een iPhone laten repareren in Hoofddorp, Amsterdam, Rotterdam of een andere grote Nederlandse stad is heel eenvoudig. Zeker in de stadscentra vind je tegenwoordig een groot aantal reparateurs van mobiele telefoons. Wanneer er geen garantie meer op je toestel zit is het raadzaam om voor een lokale reparateur te kiezen. Dit is vaak goedkoper en voorkomt dat je het toestel een lange tijd kwijt zal zijn. Op internet lees je welke iPhone reparaties door een lokale reparateur kunnen worden uitgevoerd.