Apps van Shark Party

Social Gaming apps zijn tegenwoordig razend populair bij iPhone gebruikers! Spellen als poker, bingo en slots zijn makkelijk en snel met je vrienden te spelen. Shark Party maakt al tijden een aantal van de meest populaire app’s. Slots games zijn bijvoorbeeld een specialisatie van Shark Party, zo heeft het zes spellen uitgebracht in dat genre. Dan moet je denken aan titels als: Slots, Hit it Rich, Las Vegas Casino, Haunted Halloween, Mafia Slot Machine en Vegasslots Game. Maar ook het razend populaire bingo staat hoog in het vaandel bij Shark Party. Speel bijvoorbeeld Bingo Bash, Playspace Bingo, Bingo of Bingo – World Games! Heb jij al allereerste de kaart vol dan ben je rechtvaardige winnaar. Altijd leuk om de tijd te doden of gewoon puur voor het plezier.

Shark PArty bingo appApps voor Kaartspelletjes

Sta je stevig in je schoenen en ben je een geduldig typ? Dan is poker het spel voor jou! De Shark Party makers hebben ook voor pokerspelers van alles in petto. Stel je geduld op de proef en sla toe op het juiste moment. Download vandaag nog Texas Holdem Poker Deluxe, World Series of Poker, Live Holdem Poker, Golden Sand Poker of Fresh Deck Poker. 

Blijf kalm en overheers de pokertafel! Als je niet bent met poker, geen enkel probleem. Speel het spel en kom langzaam achter de kunstjes van het poker. Winnen kan zeer gemakkelijk zijn als je de kneepjes achter het vak leert kennen.

Andere spellen

Shark Party heeft nog meer in de aanbieding! Download helemaal gratis het spel Order & Chaos Online. Ga online de strijd aan met andere spelers en overheers de wonderbaarlijke wereld van fantasie. Andere spellen van Shark Party zijn Prank Caller, Solitaire Tripeaks, Download Manager for Android of Terraria.
De meeste spelletjes zijn geheel vrijblijvend te downloaden op de Iphone, Ipod, Ipad, Android telefoons en andere tablets. Ga nu direct naar de App Store of de Google Play Store! De app’s zijn ontzettend populair en hebben een groot online bereik over de gehele wereld.

Probeer ook eens fruitautomaten. Een erg leuk alternatief.