iPhone 6 aankondiging op 9 september

Langzaamaan komen de geruchten rondom de nieuwe iPhone tot een climax. Nog even en dan wordt de iPhone 6 aangekondigd. De uitnodigingen zijn al naar de pers verstuurd: 9 september is de dag waarop de pers en de Apple fans hebben gewacht. Dan zullen we ook zien of alles wat we van tevoren uitgebreid besproken hebben inderdaad is toegepast in de nieuwe smartphone van Apple. Worden het er twee? En wordt de veelbesproken iWatch, de wearable in de vorm van een horloge, ook gepresenteerd? We zullen toch nog even moeten wachten. Want Apple houdt, zoals we van Apple gewend zijn, de kaken stijf op elkaar.

Het geheim van Apple

Apple is slim. Waar de meeste telefoonfabrikanten hun nieuwste paradepaardje in februari tijdens de Mobile World Congress in Barcelona aankondigen, heeft Apple een eigen datum in het najaar gekozen. Zo kan de pers zich goed focussen op Apple en Apple alleen. Elk jaar rond september kondigt Apple een nieuwe iPhone aan. Soms in combinatie met een ander product, zoals de iPad, en soms alleen de iPhone. Deze keer verwachten we niet één iPhone, maar twee. En als we de geruchten mogen geloven, doet Apple er ook nog eens een iWatch bij. Elk jaar gaan de fans de nieuwe smartphone vergelijken met vorige modellen iPhones. Apple kent vele trouwe fans. Bij elk nieuw Apple product staan ze uren in de rij om deze als eerste te bemachtigen.

Nieuwe iPhone, nieuwe prijs

Heb jij altijd al een iPhone willen hebben, maar vind je het toestel of het abonnement te duur? Grijp dan nu je kans. Zodra de nieuwste iPhone in de schappen ligt, wordt de prijs van de voorgaande modellen een stuk lager. Dat merk je niet alleen in de aanschafkosten voor een losse iPhone, maar ook in de abonnementen die met een iPhone geleverd worden. Zo heb jij straks een gloednieuwe iPhone voor een lagere prijs.