iPhone 6 cadeau bij nrc.next

nrc.next is een relatief jonge krant dat werd opgericht in 2006. Rond deze tijd werden overigens meerdere kranten opgericht, die inmiddels al weer ter ziele zijn gegaan. Denk aan de gratis kranten Dag en De Pers. Het is dan ook bijzonder knap dat nrc.next het hoofd boven het water heeft weten te houden, want kranten hebben de laatste decennia vooral te maken met teruglopende oplages. nrc.next is een kwalitatieve krant en dat is misschien ook wel de reden waarom de krant voor een nieuw dagblad relatief veel abonnees heeft. Het mooie is dat je nu een iPhone 6 cadeau krijgt bij een abonnement op NRC Next.

Proefabonnement op nrc.next
Wil je kennismaken met nrc.next en wil je liever niet vast zitten aan een langdurig abonnement? Kies dan voor een proefabonnement van nrc.next. Op het internet zijn diverse nrc.next abonnementen te vinden. Een nrc.next actie kun je eenvoudig online afsluiten. Gedurende de proefperiode kun je kennismaken met de krant en als de krant bevalt kun je kiezen voor een langer abonnement. In dat geval kun je ook profiteren van een welkomstcadeau. Bij een proefperiode krijg je geen iPhone 6. Dit geldt alleen bij de iPhone actie. Lees hier meer advies over iPhones.

Je kunt bij nrc.next kiezen voor een papieren abonnement, maar je kunt ook voor een digitaal abonnement gaan. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Bij een digitaal abonnement kun je de krant op je tablet, computer of smartphone lezen.