iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus is een populaire smartphone van fabrikant Apple. Het is zelfs de grootste smartphone die door Apple is uitgebracht en zou bijna in de categorie tablets worden geplaatst. Qua prestaties is het in ogen van veel gebruikers ook de beste smartphone. Naast de iPhone 6 Plus kunt u ook kiezen voor de iPhone 6. Deze is goedkoper en bovendien iets kleiner met 4,7 inch, tegen 5,5 inch van de iPhone 6 Plus. Door dit formaat valt de Plus onder de noemer phablets, net iets kleiner dan een iPad mini. Qua uiterlijk verschillen de iPhone 6 en de Plus-versie niet veel van elkaar. De prestaties zijn gelijkwaardig. Als heeft de Plus-versie wel een iets betere batterijduur.

Een iPhone 6 Plus kopen

De iPhone 6 Plus is verkrijgbaar vanaf 799 euro. Deze kunt u online bestellen bij diverse websites. Het bedrag voor 799 euro is natuurlijk een aanzienlijk bedrag en voor veel consumenten is het door de hoge prijs niet mogelijk om zo’n toestel aan te schaffen.

iPhone 6 Plus abonnement

U kunt ook kiezen voor een abonnement, waardoor het op korte termijn goedkoper is om een dergelijke iPhone aan te schaffen. Op deze manier hoeft u namelijk niet direct het bedrag van 799 tot circa 1000 euro te betalen en kunt u voor circa 50 euro per maand eigenaar worden van zo’n smartphone. Dit bedrag hangt overigens af van diverse factoren. Ten eerste de aanbieder. Bij de ene aanbieder of provider bent u voordeliger uit dan bij de andere. Goed vergelijken is dus raadzaam.

Ten tweede is de prijs afhankelijk van het aantal belminuten, het sms-tegoed en het aantal MB’s of GB’s. Als u veel gebruik maakt van internet, dan is het belangrijk om een databundel te hebben met voldoende capaciteit. Door langer te wachten kunt u ook de prijs van het abonnement drukken. Over een half jaar of een jaar is een abonnement aanzienlijk goedkoper. Wachten kan dus lonend zijn.

Extra info: Actiekabel