iPhone Advies

Veel mensen vragen zich af hoeveel geheugencapaciteit ze nodig hebben op hun iPhone. In onderstaand stuk tekst probeer ik u duidelijk te maken hoeveel geheugen u daadwerkelijk nodig heeft!

De Muziekliefhebber
Voor muziekliefhebbers is veel geheugencapaciteit op hun iPhone een ‘must’, maar het hangt er ook van af hoeveel tracks u op uw iPhone wilt hebben. Om dit probleem op te lossen ziet u hier een klein overzicht van het aantal tracks dat op een x aantal geheugencapaciteit past:

Geheugen: Tracks:
iphone5s5c
8 GB     ±       400

16 GB   ±       800

32 GB   ±      1600

64 GB   ±      3200

De prijs variërend van€ 490 tot
€ 1100 inclusief BTW.

De Ontspanner

Maar muziek is niet het enige waarvoor u uw iPhone gebruikt. U wilt natuurlijk ook allerlei applicaties op uw iPhone hebben. Applicaties verschillen van 1KB-3GB, dus het hangt er vanaf wat voor applicaties u wilt downloaden. Applicaties als Angry Birds, Twitter, Facebook , etc. zijn een paar MB, maar een app als TomTom is al gauw een paar GB!

Als u uw iPhone alleen gebruikt om te bellen, uw e-mail te checken en om te internetten heeft u genoeg aan 8GB. Maar dat geldt heel anders voor de gameliefhebber.

De Gameliefhebber

Wanneer u houdt van allerlei game-applicaties heeft u veel geheugen nodig op uw iPhone, want games nemen (vaak) veel geheugen in beslag (50MB-1GB per game). Een iPhone 32GB/64GB is dus geschikt voor de echte games!