iPhone 4S 8GB Kopen

Vergelijk de iPhone 4S 8 GB die u wilt kopen, wanneer u op de bestellen klikt wordt u doorverwezen naar de verkoop-pagina. In onderstaand stuk kunt u lezen wat er onder andere nieuw is gekomen bij de iPhone 4S 8GB. Wil je alle telefoonabonnementen vergelijken dat kan klik dan op de link.

iphone-4s-liggend

Wat is er nieuw aan de iPhone 4S 8GB?

De iPhone 4S 8GB is sterk verbeterd ten opzichte van de iPhone 4, al kan je dat niet zien vanaf de buitenkant. Het design is zo goed als hetzelfde, maar de iPhone 4S 8GB heeft allerlei nieuwe functies en is een stuk sneller dan zijn voorganger.

Siri

Vanaf nu kun je allerlei vragen stellen aan je iPhone 4S 8GB, alsof het een persoon is. Dit wordt Siri genoemd. Siri weet niet alleen wat je zegt, maar herkent wat je nodig hebt en zoekt zo de juiste app op waarmee Siri denkt dat je vragen beantwoord kunnen worden. En dan, weer zoals een normaal persoon, beantwoord Siri je vraag.

Siri kan ook telefoontjes plegen, berichten verzinden, afspraken plannen, de wekker zetten etc.

Dual-core A5 chip.

Net als bij de iPad 2 heeft de iPhone 4S 8GB geen 1, maar 2 Dual-Core A5 chips, waardoor de iPhone4s twee keer zo snel is. Dit merk je vooral bij het laden en bespelen van applicaties en het browsen op Safari.

Video & Film

De video -en – fotokwaliteit is ook sterk verbeterd. De fotocamera heeft namelijk maarliefst 8 megapixels gekregen en levert dus haarscherpe foto’s. De lens vangt ook extra veel licht, waardoor de foto’s meer gedetailleerd zijn dan ooit! De videocamera vangt nu net als de normale camera meer licht en filmt in 1080p HD.

iOS. 7

De iOS 7 is ook geïnstalleerd op je iPhone 4S 8GB. De iOS 7 heeft allerlei nieuwe opties als iMessage (een online manier van communiceren, alleen voor apple producten, lijkt erg op Ping van Blackberry) en Notification Center.

iCloud

iCloud is ook geheel nieuw. Met iCloud kan je al je muziek, films, emails, fotos, contacten, calenders, documenten en meer delen met uw iPad en/of iMac. Door middel van iCloud verschijt uw gekochte muziek op iTunes op al uw apparaten die zijn aangesloten op het netwerk van iCloud.