Krijgt de iPhone 6 een lichtgevend Apple logo?

De iPhone 6 zal niet lang meer op zich laten wachten en de geruchten stromen ons tegemoet. Onlangs dook een interessant gerucht op, dat de iPhone 6 zal gaan beschikken over een lichtgevend Apple- logo, als welke we ook bij de Mac Books zien. Dit is opnieuw een nieuw detail over het uiterlijk van de nieuwe iPhone 6.

Daarnaast is de verwachting dat de iPhone 6 uit zal komen in de kleuren: goud, zilver en grijs, aangezien Apple deze behuizingen heeft laten ontwikkelen. Het lichtgevende Apple logo zal eruit springen wanneer we kijken naar de achterzijde. Het logo zal niet alleen licht geven, maar ook nog een functioneel karakter gaan krijgen. Zo zou het licht kunnen verkleuren wanneer er bijvoorbeeld een inkomend telefoontje komt, of wanneer je mail of ongelezen berichten hebt. Op deze manier kun je aan de achterkant van de iPhone 6 zien wat er aan de hand is. Ideaal natuurlijk!

Het is echter een gerucht en er is nog niks concreets, aangezien Apple nog geen officiële uitspraken heeft gedaan over de iPhone 6. Het toestel zal dan ook zomaar anders kunnen gaan heten. Alles is nog mogelijk.

De dikte van de nieuwe iPhone 6 zal ook een stuk dunner zijn. De behuizing is gemeten op slechts 6 millimeter, zonder beeldscherm. Het toestel zal naar verwachting dan ook een stuk dunner zijn. Voor dit moment zit er niks anders op dan af te wachten. Op zoek naar meer informatie over de iPhone 6, kijk dan eens op iPhone 6 Online.