Microsoft/Nokia Lumia 535 kopen

De Microsoft Lumia 535 is in november 2014 uitgekomen. Hiermee lanceerde hij de vervangende serie van de Nokia Lumia. Hij lanceerde de Microsoft Lumia serie. De Nokia Lumia serie is verleden tijd en in deze serie worden geen nieuwe modellen gemaakt. De Microsoft Lumia serie neemt de plek van de Nokia Lumia in. Eigenlijk verandert alleen het woord Nokia naar Microsoft, want waarschijnlijk veranderd er weinig in de lijn van de Lumia serie.

Microsoft Lumia 535

Zoals al gezegd startte Microsoft de nieuwe Microsoft Lumia serie met de Microsoft Lumia 535. Wanneer u een Microsoft Lumia 535 koopt kiest u voor een goedkopere telefoon uit de Lumia serie. De Microsoft Lumia 535 wordt gezien als een zogeheten ‘low-budget’ telefoon. Dat klinkt heel negatief, maar niets is minder waar. De Microsoft Lumia 535 is een goede telefoon met mooie functies en design. Het mooie aan het design van de Microsoft Lumia 535 is dat er heel veel verschillende kleuren zijn waar uit gekozen kan worden. Daarnaast heeft de Microsoft Lumia 535 een mooi beeldscherm. Het beeldscherm van de Microsoft Lumia 535 is vijf inch groot en is gemaakt van krasbestendig glas. Dit zorgt ervoor dat het glas van je beeldscherm ook lang mooi blijft. Daarnaast heeft Microsoft verbeteringen gedaan aan het beeldscherm zodat er ook met zonlicht gewoon gebruik gemaakt kan worden van te telefoon.

Camera

Bij deze telefoon is de camera niet verbijsterend goed. De camera heeft vijf megapixel. Dat is voor een camera aan de achterkant niet heel goed. Het is zeker niet slecht, maar niet goed. Wat wel leuk is aan de Microsoft Lumia 535 is de frontcamera. Wanneer u het leuk vind om een selfie te maken en u wilt dat die ook nog goed lukken zou ik als ik u was de Microsoft Lumia 535 kopen. De frontcamera van de Microsoft Lumia 535 heeft namelijk ook vijf megapixel. Dat is voor een frontcamera is heel goed en die vijf megapixels zorgen ervoor dat u hele goede en haarscherpe selfies kunt maken.

Check HIER voor meer informatie over de Microsoft Lumia 535!