Nokia Lumia 930 kopen

U bent op zoek naar een telefoon die tijdloos is, maar die ook op valt? Nou dan is de Nokia Lumia 930 precies wat u zoekt. Ik zal in deze tekst u informatie geven over de Nokia Lumia 930.

De Nokia Lumia 930

De Nokia Lumia 930 is een telefoon uit de Nokia Lumia serie van Microsoft. De Nokia Lumia is één van de laatste modellen uit deze serie. De Nokia Lumia serie stopt er mee en gaat door als Microsoft Lumia. De Nokia Lumia 930 is een telefoon die gezien kan worden als tijdloos, maar ook als opvallend en nieuw. Dit komt door de verschillende uitvoeringen. Mensen die om een tijdloze Nokia Lumia 930 te kopen kiezen voor de kleuren zwart of wit. De mensen die kiezen om een opvallende Nokia Lumia 930 te kopen kiezen voor een felle kleur zoals oranje of groen.

De specificaties

Wanneer u een Nokia Lumia 930 wilt kopen kijkt u natuurlijk naar het toestel. De Nokia Lumia 930 is geen extreem grote telefoon, maar ook zeker geen kleine. De Nokia Lumia 930 is 137x71x9.8 mm. De Nokia Lumia 930 past dus met alle gemak in uw broekzak. U zult de telefoon amper voelen in u broekzak, want de Nokia Lumia weegt namelijk maar 167 gram. De Nokia Lumia 930 is gemaakt met het oog op behoud van natuur. Hierbij moet u denken aan materialen die gerecycled zijn. En materialen die nog niet gerecycled zijn over het algemeen wel recyclebaar. Het beeldscherm kan ook bijdragen aan een beter milieu. U kunt namelijk de helderheid zelf bepalen en de telefoon heeft een energiezuinige modus. Dit heeft geen effect op het beeldscherm, dat is namelijk nog gewoon heel scherp. Zelfs wanneer de zon op de telefoon schijnt kunt u gewoon bezig blijven met uw Nokia Lumia 930. De Nokia Lumia 930 heeft namelijk verbeteringen aan het beeldscherm gedaan waardoor dit mogelijk is.

Check HIER voor meer informatie over de Nokia Lumia 930!