Samsung kan de nieuwe iPhones niet loslaten

Samsung geeft Apple wel enorm veel aandacht. Iedereen die op het YouTube kanaal van Samsung Mobile komt heeft vast en zeker wel gezien dat Samsung enorm veel aandacht schenkt aan het Apple Event. De eerste video die Samsung heeft geplaatst heeft alles te maken met de niet werkende live stream van het Apple Event en de daarop volgende video’s stelt Samsung telkens dat de Samsung Galaxy Note 4 (Bezoek de website) alles al heeft waar Apple nu meekomt en op sommige punten misschien zelfs beter is. Door het plaatsen van de video’s laat Samsung alleen maar blijken dat ze de nieuwe iPhones en Apple niet los kunnen laten. Natuurlijk is het van Apple slecht dat de live stream niet naar behoren werkte maar zeg nu eerlijk, Samsung krijgt nooit zoveel aandacht bij de presentatie van een nieuwe smartphone.

En weer duikt er een commercial op van Samsung

Na alle video’s waarin vooral het Apple Event duidelijk naar voren kwam, heeft Samsung weer een nieuwe commercial op YouTube gezet. De Zuid-Koreaanse fabrikant kan Apple en de iPhone 6 Plus maar niet loslaten. Apple is alleen maar blij met deze extra aandacht want zo wordt het toestel door Samsung ook nog eens onder de aandacht gebracht bij Samsung liefhebbers. In de commercial benadrukt de Zuid-Koreaanse fabrikant dat zij al veel langer een phablet op de markt hebben en dat Apple nu pas komt met een iPhone phablet.

In de commercial wordt de kritiek op de eerste Samsung Galaxy Note nog eens aangehaald. Niemand snapte destijds de komst van de Galaxy Note en Samsung snapt nog steeds de kritiek niet op het toestel. Zo wordt in de commercial het volgende gezegd: “The truth hurts Apple fans: You can thank Samsung for your big new displays” hiermee maakt Samsung duidelijk dat zij de eerste waren met een groot display, maar de eerste zijn betekend niet altijd het beste.

Wij waren eerder, maar nu is er ook de iPhone 6 Plus

In Cupertino wacht men alles rustig af, want waarom de eerste zijn als de markt er nog niet klaar voor is. Waarom de eerste zijn als je alleen het beste op de markt wil brengen. Apple wacht altijd rustig de ontwikkelingen af en komt alleen met iets goeds op de markt. Samsung was destijds bij de Galaxy Note genoodzaakt om een lage kwaliteit Pentile-display te gebruiken om groter te gaan. Apple is nu pas groter gegaan en behoudt de kwaliteit die geëist wordt door de consumenten. 

De boodschap van de commercial lijkt vooral te zijn: Wij waren eerder, maar Apple biedt nu ook een groter scherm. Iedereen die geïnteresseerd is in de Samsung Galaxy Note 4 weet nu dat Apple de iPhone 6 Plus heeft, dit is alleen maar gratis reclame voor Apple en daar liggen ze vast niet wakker van in Cupertino. Hier leest u meer over de iPhone 6 Plus. Deze smartphone zal iets later te verkrijgen zijn dan de Galaxy Note 4. De 6 Plus is vanaf vrijdag 26 september te koop in Nederland.