Verschillende soorten iPhones

Tegenwoordig bestaan er een heleboel verschillende soorten iPhones. De iPhone 3 lijkt steeds meer uit het straatbeeld te verdwijnen en zelfs de iPhone 4 lijkt overschaduwd te worden door de iPhone 5. Binnenkort komt zelfs de iPhone 6 uit, die qua grootte iets af zal wijken van de eerdere edities. De iPhone is dus één van de meest populaire telefoons van het moment, maar heeft één zwak punt: het glazen touch screen. Gelukkig bestaan hier voor een hoop goede oplossingen, die in dit artikel zullen worden besproken.

Bescherming
Door de kwetsbaarheid van het glazen touch screen, is het van belang om je iPhone goed te beschermen. Gelukkig bestaan hiervoor genoeg mogelijkheden. Zo is er een zeer groot aanbod van goedkope telefoonhoesjes die je telefoon de bescherming kunnen bieden die hij verdient. Op http://www.goedkopetelefoonhoesjes.com zijn zowel hoesjes als cases voor alle beschikbare typen iPhones te vinden die zowel betaalbaar als kwalitatief goed zijn.

Iphone 6
Binnenkort zal ook de iPhone 6 verschijnen. Het schijnt dat deze nieuwste versie van de Apple iPhone een groter scherm zal gaan krijgen en dat er bovendien verbeteringen zullen zijn op het gebied van het glazen scherm. Apple zou een scherm ontwikkelen dat minder snel breekt op het moment dat een telefoon op een harde ondergrond valt. Desondanks wordt iedere bezitter van een iPhone aangeraden om een beschermend hoesje te gebruiken, bijvoorbeeld deze. Smartphones zijn en blijven nu eenmaal kwetsbaar en een barst, deuk of scheur in het ontwerp ervan zal geen enkele iPhone mooier maken.

Bescherming van het scherm
Ook het glazen touch screen zelf kan beschermd worden tegen krassen van sleutels of scherpe voorwerpen die zich net als uw telefoon in uw tas of broekzak bevinden. Zo’n dergelijk scherm is nu eenmaal gevoelig voor krasjes. Ook hiervoor bestaat een goede oplossing: je kunt een beschermlaag op het scherm van je iPhone plakken. Hierdoor beschadigt niet je scherm wanneer er een sleutel tegenaan komt, maar alleen de beschermlaag die erop geplakt zit. Wanneer u deze na een tijdje vervangt, zal u blij zijn dat het niet het scherm van uw iPhone is dat beschadigd is, maar alleen het plastic laagje dat erop geplakt zit en gemakkelijk vervangen kan worden door een ander.