Waar een iPhone 6 kopen?

Dit jaar werd de iPhone 6 met veel bombarie aangekondigd door Apple. Dit bekent automatisch ook dat veel mensen deze smartphone met graagte willen kopen. Naar verwachtingen zullen er dit jaar dan ook vele miljoenen smartphones van Apple worden verkocht. Als je enthousiast bent geworden over de iPhone 6, dan kun je er uiteraard één bestellen. Dit kun je online doen maar je kunt ook een iPhone 6 in één van de Appel stores kopen. Wanneer je een betrouwbare partij zoekt voor het kopen van een iPhone 6, dan kun je het best bij Apple deze smartphone kopen. Je kunt daarnaast ook kijken bij de grotere telefoonproviders in Nederlands. Zij bieden mogelijk een abonnement aan, samen met de nieuwe telefoon van Apple.

Wat kost een iPhone 6?

Voordat je een telefoon van Apple gaat kopen wil je waarschijnlijk eerst wel weten wat deze gaat kosten. Direct na de release kon je de iPhone 6 bestellen. Voor een prijs van 699 euro heb je het 16GB-model. De iPhone 6 plus heeft een prijskaartje van 799 euro. In dat geval heb je een iPhone 6 met 64 GB. Voor het 128 GB-model betaal je op dit moment 899 euro. Dat zijn natuurlijk pittige prijzen, maar dan heb je natuurlijk ook wel een toestel van hoogwaardige kwaliteit.

In het geval je de genoemde bedragen te hoog vindt, dan raden we je aan om te kijken naar de mogelijkheden van een abonnement. Een abonnement is na twee jaar gezien wellicht duurder dan het direct aanschaffen van een iPhone en bijbehorende zaken zoals belminuten, maar je hoeft in dat geval niet in één keer zo’n hoog bedrag te betalen. Je kunt ook een aantal maanden afwachten. Wellicht dat de prijs iets zakt, maar daar moet je niet direct op rekenen. Pas na een jaar zal de prijs waarschijnlijk iets dalen.