Wat te verwachten van de iPhone 6

Apple gaat op 9 september de nieuwe iPhone aankondigen, de iPhone 6. Door vele mensen wordt er, terecht, uitgekeken naar deze nieuwe smartphone van Apple. Maar wat kunnen we allemaal van Apple verwachten?

Ten eerste is het goed mogelijk dat Apple, net als vorig jaar, weer kiest voor twee verschillende telefoons. Dit keer zullen ze echter verschillend zijn door het schermformaat. Er zou een 4,7 inch iPhone 6 komen en een grotere 5,5 inch iPhone 6L komen. Of deze telefoons tegelijkertijd aangekondigd zullen worden, moet nog maar blijken. De geruchten daarover gaan nogal verschillende kanten op.

Een ander belangrijke verandering is het scherm. Het scherm zou namelijk het materiaal saffier in zich hebben, waardoor hij vrijwel onverwoestbaar zou worden. Saffier is een ontzettend hard element, en breekt daardoor minder snel en krasjes zullen er niet op verschijnen. Het nadeel hiervan is echter dat saffier duurder is. Hierdoor zou de prijs van de iPhone 6 op kunnen lopen. Om hier een soort van tegenin te gaan, kan je er voor kiezen om een iPhone 6 abonnement aan te schaffen. Hierdoor betaal je niet alles in één keer, maar betaal je het bedrag over een tijd van 12 of 24 maanden en krijg je daarnaast belminuten, smsjes en dataverkeer tot je beschikking.